Om os Medlemssider Aktiviteter Presse Nordisk Spiritualitet Gudehov

   
Mit Harreskov
Testamente
     
 

Tilmeld dig vores blótgæsteliste og få tilsendt indbydelser.

Skriv din e-postadresse i feltet her over.

Besøg også vores

 

CVR-nummer: 36615559

Støt Asatrofællesskabet Harreskovens Blótgilde i dit testamente

Asatrofællesskabet Harreskovens Blótgilde er et godkendt trossamfund, der har den førkristne nordiske religion og mytologi i centrum. Trossamfundet er statsanerkendt, og vi søger kontinuerligt midler til at drive trossamfundet.

Du kan gøre en stor forskel ved at testamentere arv til Asatrofællesskabet Harreskovens Blótgilde gennem oprettelse af dit testamente med donation til os.

Gratis testamente ved donation til os

Vi har etableret et samarbejde med virksomheden Dokument 24. Samarbejdet sikrer, at det er gratis at oprette dit testamente, når der er indføjet donation til os. Det er enkelt og ligetil at udarbejde dit testamente hos Dokument 24. Testamentet kan oprettes hjemmefra, og det tager ca. en halv time at oprette.

Testamentet kan oprettes online ved at trykke her. Det bliver gratis så snart, at du har indføjet Asatrofællesskabet Harreskovens Blótgilde som arving/legatar. Når du har svaret på spørgsmålene online, fremsendes dokumentet straks til dig pr. e-mail.

Underskrift

Når du har modtaget testamentet pr. e-mail, så skal det skrives under. Du vil få modtage 2 muligheder for at underskrive dokumentet.

Den ene mulighed er at underskrive et vidnetestamente, den anden er at underskrive et notartestamente. Dokument 24 anbefaler altid, at du skriver notartestamentet under, da dette er den mest sikrer form for underskrift. Sammen med dokumenterne modtager du en guide til, hvordan underskrift foregår.

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til Dokument 24. Det koster ikke noget at få hjælp fra virksomheden.

Tak for din støtte

Asatrofællesskabet Harreskovens Blótgilde takker på forhånd for din støtte gennem dit testamente. Store som små donationer gør en forskel for os!

 

© Furesø Net 2010