Om os Medlemssider Aktiviteter Presse Nordisk Spiritualitet Gudehov

   
FAQ
Materiale
Netradio
Pressemeddelelser
Presseregler
     
 

Tilmeld dig vores blótgæsteliste og få tilsendt indbydelser.

Skriv din e-postadresse i feltet her over.

Besøg også vores

 

CVR-nummer: 36615559

Regler for pressen:
Vi har som udgangspunkt ikke noget imod, at journalister overværer vores blót. Vi har desværre haft nogle uheldige erfaringer med enkelte især pressefotografer. Derfor har vi, disse regler for pressen tilstedeværelse ved vores gudedyrkelse.

Diskretion!

    Vores gudedyrkelse er for os en hellig handling for vores egen og magternes skyld, ikke et teaterstykke eller vikinge-re-enactment. Det indebærer, at pressens tilstedeværelse ikke i nævneværdig grad skal kunne mærkes af blótgæsterne. Derfor skal journalister generelt optræde varsomt.
    Fotografer skal holde sig til kun at fotografere de af os anviste steder og afstå fra at tege billeder af personer som frabeder sig dette.

Oprigtighed!

    Vi har som udgangspunkt ikke noget imod, at journalister skriver kritisk om os. Vi betinger os dog, at journalisten ikke bruger nedladende udtryk og latterligørende beskrivelser af os, vores tro og vores ritualer. Hvis nogle af vores medlemmer bliver interviewet, betinger vi os at vedkommendes holdning bliver gengivet så loyalt som muligt og ikke citeret ud af en sammenhæng, der får vedkommendes holdning til at fremstå som en anden, end den der var tænkt, fra den pågældendes side.
    Vi ønsker også at få artiklen/udsendelsen til gennemsyn, inden den går i trykken/æteren, på en sådan måde, at vi har lejlighed til at oplyse journalisten om forhold, som denne evt. har misforstået!

© Furesø Net 2010